Ajaa! Biokunststof Brooddozen

(1 product) ajaa

AjaaAjaa is een Duits bedrijf en maakt innovatieve en duurzame huishoudelijke producten van biokunststof. De brooddozen zijn beter dan conventionele plastic of kunststofmengsel.

  • Conventionele kunststoffen of kunststofmengsels komen ​​grotendeels van fossiele olie. De grondstoffen die in de lunchbox zijn gebruikt groeien en zijn daarom CO2-neutraal.
  • Het bio-plastic wordt gemaakt van biopolymeer van suiker gemengd met natuurlijke mineralen (kalk) en wassen (carnauba), volledige hernieuwbare materialen.
  • De producten zijn geschikt voor contact met levensmiddelen omdat het materiaal slechts uit natuurlijke grondstoffen bestaat. De producten worden herhaaldelijk gecontroleerd op schadelijke residuen. Bovendien verzekert Ajaa dat er - in tegenstelling tot conventionele plastic containers - geen gevaarlijke weekmakers zoals bisfenol A in zitten.
  • Worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!