Australian Native Botanicals | Big Green Smile

(2 producten) Australian Native Botanicals

Australian Native BotanicalsAustralian Native Botanicals biedt zuivere, natuurlijke en luxueuze haar- en lichaamsverzorgingsproducten om je huid en haar te reinigen, te voeden en te beschermen. Gemaakt in Australië met de beste kwaliteit botanische ingrediënten, gecertificeerde organische plantenextracten, vitaminen en antioxidanten. Vrij van dierlijke ingrediënten en dierproeven.

In tegenstelling tot de meeste persoonlijke verzorgingsproducten, gebruikt Australian Native Botanicals geen synthetische geurstoffen, synthetische kleuren of agressieve petrochemische gebaseerde ingrediënten. Pure essentiële oliën worden gebruikt in plaats van synthetische parfums en plantenextracten worden gebruikt in plaats van synthetische kleuren. Gemaakt zonder parabenen, natriumlaurylsulfaten of propyleenglycol.

Als gevolg van een toegenomen bewustzijn van de totale gezondheid van het lichaam, willen steeds meer mensen meer dan alleen een cosmetische benadering van hun persoonlijke verzorgingsproducten. Voor de Australian Native Botanicals lijn zijn een aantal mengsels ontwikkeld om een totaal harmonieuze en plezierige ervaring te leveren.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over