Essential Care: natuurlijke producten voor de gevoelige huid

(56 producten) Essential Care

Essential CareEssential Care is een familiebedrijf gerund door Margaret, Colin en dochter Abi. Met een passie voor natuurlijke geneeskunde startte Margaret in de jaren ’80, na studies aromatherapie en kruidengeneeskunde, met het ontwikkelen van natuurlijke cosmetica. Het gebrek aan geschikte producten voor haar gevoelige eczeemhuid en die van haar familie, motiveerde haar om zelf efficiënte formules te creëren uitsluitend op basis van biologische planten, plantaardige oliën en actieve natuurlijke ingrediënten, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Essential Care is een marktleider geworden in biologische huidverzorging. Ingrediënten zijn afkomstig van biologische actieve plantenextracten en plantaardige oliën van eerste koude persing. Omdat de actieve bestanddelen en natuurlijke antioxidanten van ‘rauwe ingrediënten’ nog volledig intact zijn, bevatten ze (in tegenstelling tot de veelgebruikte geraffineerde varianten) nog alle natuurlijke, actieve eigenschappen en voeden zo de huid.

De filosofie van Essential Care is eenvoudig maar krachtig: alle ingrediënten moeten een therapeutische waarde hebben maar moeten het product ook aangenaam maken in gebruik.

Alle producten zijn gecertificeerd door de Soil Association. In vergelijking tot andere controle organismen behoren de eisen van de Soil Association tot de strengste van de wereld. 

OdyliqueIn 2014 werd het gamma vernieuwd. Onder de nieuwe naam 'Odylique' kregen alle vroegere 'Essential Care' producten (met uitzondering van het baby&mama gamma en de minerale make-up) een nieuwe 'look'. De jarenlange ervaring van Essential Care heeft geleid tot de selectie van het beste van de natuur. Dit maakt dat hypoallergene producten kunnen aangeboden worden, vrij van allergenen, tarwe, soya en zuivel. Alle producten zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd naar Soil Association biologische normen. 

 

Huidverzorging Haarverzorging Gezichtsverzorging
Lichaamsverzorging Odylique Make-up
Baby

1

2»

1

2»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!