Hope's Relief - last van eczeem, psoriasis of dermatitis?

(9 producten) Hope's Relief

Hope´s ReliefHeb je last van eczeem, psoriasis of dermatitis? Hope’s Relief is de absolute No1 in Australië op vlak van crème voor de droge en geïrriteerde huid. 35 jaar lang hebben ze aan research gedaan en op basis daarvan is Hope’s Relief ontstaan. Oorspronkelijk ontwikkeld voor dochterlief en vandaag beschikbaar voor iedereen. De hele productlijn is geschikt voor zowel baby’s als volwassenen.

Deze producten zitten boordevol natuurlijke actieve ingrediënten waaronder: biologische Manuka honing UMF 10+, gotu kola, aloë vera, biologische calendula en zoethout. Al deze ingrediënten hebben een weldoende werking op de beschadigde huid. Studies hebben bewezen dat 93% van de mensen die Hope Relief gebruiken een kenmerkende verbetering ervaren.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!