(26 producten) Dode Zee mineralen

Dode Zee mineralenDe Dode Zee ("Sea of ​​Salt" in het Hebreeuws) was één van 's werelds eerste kuuroorden. Door het hoge gehalte aan mineralen van het water en het relatief lage gehalte aan allergenen, pollen en ultra violet straling, de Dode Zee onder de zeespiegel ligt. De Dode Zee is veel zouter dan normaal zout water met 27% zout in vergelijking met gemiddeld 3% in andere zoute wateren. Het is echter het evenwicht van het zout in de Dode Zee, dat voordelen biedt voor de gezondheid, de Dode Zee bevat 80% natrium. Dode Zee heeft een fijn balans van magnesium, kalium, calcium chloride, bromide en soda, wat goed is voor slechts 10%.

Er zijn vele onderzoeken door de jaren heen geweest naar de gezondheidseigenschappen van de Dode Zee mineralen, die aangetoond hebben dat veel huidallergieën geholpen kunnen worden met het gebruik ervan. Veel medische problemen, zoals psoriasis, eczeem en etterende huiduitslag kunnen hiermee ook worden verlicht.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!