Onze groene bijdrage

Onze groene bijdrage

Wij zoeken niet alleen naar de beste natuurlijke en ecologische producten, maar we willen zelf ook op een zo duurzaam mogelijke manier leven en werken. Hieronder kun je lezen op welke manier wij groener proberen te zijn in ons dagelijks leven.

Ons team

Je hebt ons team ontmoet (als je dit nog niet hebt gedaan, dan kun je ze hier ontmoeten)

bike

Iedereen die voor BigGreenSmile werkt, leeft met een groene glimlach. We zijn graag buiten, in de natuur, gaan op de fiets naar het werk, doen het licht uit als we er niet zijn, recyclen waar mogelijk, we zijn trots op ons paperless kantoor, drinken alleen maar fair trade koffie etc. We proberen het verschil te maken met de kleine dagelijkse dingen.

 

 

Ons magazijn

pack

Onze verpakkingen:

Recycled packagingWe herbruiken alle dozen. Je mag je bestelling dan ook in een gerecyclede doos verwachten.

Daarnaast gebruiken we 100% biologische afbreekbare opvulvlokken. De groene chips zien er niet ecologisch uit, maar dat zijn ze wel, je kan ze probleemloos oplossen in water.

Het opvulpapier dat we gebruiken is ook gerecycled en wordt op een handmatige manier omgevormd tot geschikt opvulmateriaal.

We proberen iedere bestelling te verpakken in een geschikte doos zonder dat we te veel materiaal hoeven te gebruiken.

 

 

warehouse

Ons magazijn

Ons magazijn is minimaal verwarmd. We zorgen dat onze producten op minimale temperatuur kunnen worden opgeslagen. Bij ons is het zeg maar elke dag warme truien dag. 

We sorteren al het afval, dat gaat van de appelschillen die we tijdens de lunch eten tot aan de paletten.

Ons dak heeft verschillende lichtkoepels waardoor we het licht kunnen uitzetten als buiten zonnig is.

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over