(27 producten) Hydrophil

Hydrophil3 Duitse vrienden hebben Hydrophil opgericht. Het begon met een blog over alles wat te maken had met water. Vanuit daar zijn ze innovatieve producten voor duurzame hygiëne gaan maken.Hydrophil staat voor waterneutral, vegan & fair.

  • Waterneutraal. Bamboe groeit zonder irrigatie, en heeft dus geen extra water nodig. Er is bewust gekozen voor duurzame FSC bamboeteelt. De kleurstof die gebruikt wordt op de tandenborstel is geproduceerd zonder minerale oliën en zonder chemische toevoegingen, zodat het geen residu achterlaat in het drink- en grondwater na compostering.
  • Vegan. Er worden bij de productie van de Hydrophil tandenborstels uiteraard geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen of proefdieren.
  • Fair. Een deel van de winst van Hydrophil wordt geschonken aan het initiatief Viva con Agua. Deze organisatie realiseert drinkwater projecten in onder andere Uganda en Ethiopië.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over