Over Big Green Smile

ABOUT2X

Welkom bij Big Green Smile. Als je op zoek bent naar natuurlijke, planeetvriendelijke producten, dan zit je hier goed. Wij verkopen alles van milieuvriendelijke keukenreinigers tot biologisch afbreekbare luiers, natuurlijke shampoo bars, navullingen van 5 liter van je favoriete eco-wasmiddelen, plasticvrije huishoudproducten en nog veel meer. Bovendien geniet je van ons kostenloos 60 dagen retourbeleid en kan je je aanmelden voor persoonlijke kortingsbonnen.

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende eco-retailers van natuurlijke en biologische producten voor persoonlijke verzorging en het huishouden. Je vindt ons in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. En we leveren in heel wat andere landen.


We zijn uiterst kieskeurig als het gaat om de merken waar we mee werken. We staan niet achter greenwashing. Onze lijst met verboden ingrediënten is ontzettend lang. En dierproeven zijn absoluut uit den boze.

Onze visie is een wereld waarin duurzaam winkelen de norm is. Je kunt er hier meer over lezen. We wensen je veel plezier met het verkennen van onze website. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. En als je ideeën hebt voor nieuwe merken, producten om toe te voegen of verbeteringen, laat het ons ook zeker weten.

Veel winkelplezier !