(103 producten) Vrouwelijke verzorging

In ons assortiment vrouwelijke verzorging vind je natuurlijke en duurzame menstruatieproducten en producten voor de natuurlijke intieme verzorging.

In het assortiment menstruatieproducten vind je onder meer katoenen inlegkruisjes en maandverband zonder plastic, katoenen tampons en menstruatiecups. Zo kan je kiezen voor duurzame en biologisch afbreekbare producten of voor oplossingen voor zero waste menstrueren.

Merken zoals Yoni, Natracare en Naty maken duurzaam en ecologisch maandverband zonder plastic en zonder parfum. Het is gemaakt op basis van natuurlijk ademende en biologisch afbreekbare materialen zoals bijvoorbeeld biologisch katoen.  Dat is niet enkel beter voor de planeet, maar ook voor je eigen intieme gezondheid. Natuurlijke menstruatieproducten zorgen voor minder irritatie en zijn beter voor de gevoelig huid.

Wie liever voor zero waste kiest, kan uitwasbaar maandverband en inlegkruisjes van Imse Vimse en menstruatiecups van verschillende merken in het assortiment terugvinden.

Voor de natuurlijke intieme verzorging is er keuze tussen verschillende intieme wasgels.

Maandverband » Inlegkruisjes »
Tampons » Menstruatiecups »

1

23»

1

23»