Vrouwelijke verzorging | Big Green Smile

(84 producten) Vrouwelijke verzorging

In ons assortiment vrouwelijke verzorging vind je natuurlijke en duurzame menstruatieproducten en producten voor de natuurlijke intieme verzorging.

In het assortiment menstruatieproducten vind je onder meer katoenen maandverband en inlegkruisjes zonder plastic, katoenen tampons en menstruatiecups. Zo kan je kiezen voor duurzame en biologisch afbreekbare producten of voor oplossingen voor zero waste menstrueren.

Merken zoals Yoni, Natracare en Naty maken duurzaam en ecologisch maandverband zonder plastic en zonder parfum. Dat is niet enkel beter voor de planeet, maar ook voor je eigen intieme gezondheid. Natuurlijke menstruatieproducten zorgen voor minder irritatie en zijn beter voor de gevoelig huid.

Wie liever voor zero waste kiest, kan uitwasbaar maandverband van ImseVimse en menstruatiecups van verschillende merken in het assortiment terugvinden.

Voor de natuurlijke intieme verzorging is er keuze tussen verschillende intieme wasgels.

Maandverband » Inlegkruisjes »
Tampons » Menstruatiecups »

1

23»

1

23»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!