Alle criteria | BigGreenSmile.nl

Alle criteria

Het kan moeilijk zijn om uit de duizenden producten te kiezen die tegenwoordig beschikbaar zijn en dus kunnen erkende instructies – welke een bedrijf hun product test om te kijken of ze zeggen wat ze leveren waar is – een hoop helpen met geloofwaardigheid en jou, de klant, dat extra beetje zekerheid geven.

We willen allemaal denken dat we weloverwogen keuzes maken en daarom proberen we bij BigGreenSmile je zoveel mogelijk informatie en keuzes te geven van producten als dat mogelijk is.

Hieronder zul je enkele toonaangevende erkende instellingen vinden uit verschillende landen waar het geproduceerd wordt. Het is nu dus makkelijker om de juiste keuze voor jezelf te maken, of het nou Vegan Society goedgekeurd is, Soil Association gecertificeerd is of als je simpelweg iets lokaals wilt kopen.

 
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!