Onze belofte

Onze belofte

Onze belofte

Wat je motivatie ook is om natuurlijke en ecologische producten te kopen – of het nu een ethische beslissing is, een beslissing vanwege je gezondheid of omdat je voor een bepaalde lifestyle kiest – wij, bij Big Green Smile weten hoe belangrijk het is om een product te kopen dat je kan vertrouwen. Daarom gaan wij deze belofte aan! Bij Big Green Smile koop je ecologisch!

Onze service

Wij willen jouw nummer één zijn als het gaat om natuurlijke en ecologische cosmetica, baby-, was- en schoonmaakproducten en beloven:

choice


Een groot aanbod
Wij hebben een ruim aanbod aan ecologische en natuurlijke producten en we zijn altijd bezig om nieuwe producten en merken toe te voegen. 

 

service


Een geweldige service
Wij hebben een toegewijde klantenservice die je graag helpt bij een unieke winkelervaring.

 

value

 
Echt waarde voor je geld

We werken met onze leveranciers samen om de beste prijzen te kunnen bieden.

 

samples

 
Productmonsters

Bij bestellingen van €20 kun je twee gratis monsters kiezen, om zo een product te testen.

 

delivery

 
Een milieuvriendelijk leveringsproces

Al onze leveringen zijn CO2-neutraal, dankzij een mix van initiatieven om de CO2-uitstoot te verlagen en CO2-compensatie door DHL.

 

garantie

 
Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat je volledig tevreden bent over je aankoop. Wanneer je niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Wij zoeken met plezier naar een oplossing, de goederen omruilen etc., wanneer je binnen 60 dagen contact met ons opneemt.

 

Onze producten

Wij verkopen producten die zeker bij je in de smaak zullen vallen; van natuurlijke verzorgingsproducten en schoonmaakproducten tot biologische babyproducten. Wat deze producten natuurlijk, ecologisch of zelfs biologisch maakt is al vaak besproken. Om die reden geven wij je zoveel mogelijk informatie over het product, inclusief alle relevante ingrediënten. We proberen ook zoveel mogelijk informatie over het bedrijf mee te geven.

Wij vermijden producten met onnodige chemische ingrediënten en geen van onze producten zijn op dieren getest. Een aantal van onze producten zijn gecertificeerd met bijvoorbeeld het Ecocert Label. Veel producten zijn Fairtrade of gecertificeerd door een Soil Association. Indien je specifieke vragen hebt over onze producten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Wij beloven:

 
Geen dierproeven

Onze producten worden nooit getest op konijnen, apen, katten, ratten enz. 

 

no

 
Geen Ftalaten

Aangezien deze worden geassocieerd met allerlei ziekten, zeggen wij van BigGreenSmile hier een absolute NEEN tegen.

 

banned

 
Geen parabenen

Je kunt er zeker van zijn dat er geen parabenen in onze producten zit. 

 

banned

 

Geen aardolie. 

 

banned

 
Duurzame palmolie
Als palmolie wordt gebruikt, controleren we altijd of het afkomstig is van een duurzame bron. 

 

Kijk het zelf even na
Voor je gemoedsrust bevat elk product op onze site een volledige lijst van ingrediënten die rechtstreeks van de leverancier komt. Ook kan je hier zoeken bij milieuvriendelijke organisaties die onze producten hun kwaliteitslabel hebben gegeven. >>

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over