Werken bij Big Green Smile

Meer dan een baan...

We streven ernaar om van duurzaam winkelen de norm te maken. Als jij deel wilt uitmaken van deze verandering, dan horen we graag meer over jou.

Wie we zijn

Big Green Smile maakt het makkelijk om groen te zijn. We hebben ruim 500 duurzame merken, van bekende merken tot eenmanszaken, en ruim 7.000 producten, van shampoo tot toiletreiniger. Groen zijn betekent voor ons veel meer dan alleen CO2 en plastic. Het betekent ervoor zorgen dat onze leveranciers onze strikte gedragscode volgen. Het betekent ingrediënten verbieden die schadelijk zijn voor mensen en de planeet. En het betekent het creëren van een heerlijke werkomgeving.

Flexibel werken

Veel van onze collega's werken parttime. De meesten werken soms liever thuis.

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

We willen graag een team samenstellen dat een afspiegeling is van onze gevarieerde klantenbasis. Als je wilt dat we ons wervingsproces of jouw werkomgeving aanpassen, laat het ons dan weten.

Ontwikkelingsmogelijkheden

We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid van een micro-onderneming naar een toonaangevende eco-retailer in vier landen. Ons team is met ons meegegroeid en ontwikkeld. Er worden voortdurend nieuwe kansen gecreëerd, dus we koesteren je talent en helpen je om samen met ons vooruit te komen.

Huidige vacatures

Digital Marketeer

Stuur ons je CV

Als er op dit moment geen geschikte vacatures zijn, stuur ons dan je CV en motivatiebrief. We houden je in gedachten als er nieuwe vacatures zijn.