(80 producten) Dr Bronners

Dr. Bronner'sDr. Bronner's is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. Ze staan synomien voor magische zepen.

Dr. Bronner's is geboren in 1908 in een Joodse familie die reeds zeep maakte sinds 1858. Emanuel Bronner was de 3de generatie die binnen de toenmalige gilde gecertificeerd was als Meesterzeepmaker. In 1929 bracht hij zijn formules voor kwalitatief hoge zepen (vloeibaar en stukken) naar Amerika. In 1948 nam de huidige vorm van Dr. Bronner’s magische zepen aan.

Onvergelijkbaar met welke zeep dan ook. Een unieke zeep ontwikkeld door het samenvoegen van biologische extra vierge kokos-, olijf-, jojoba- en hennepolie met zuivere etherische oliën. Deze zeep reinigt efficiënt zonder een spoortje agressie. Ze geeft een fluweelachtig schuim dat de huid verfrist en zijdezacht maakt.

Eind jaren 60, begon de zeepverkoop te exploderen. Dit was dankzij de combinatie van de hoge kwaliteit en eco vriendelijkheid van de zeep. De mond-tot-mond reclame maakte Dr. Bronner snel tot dé zeep van die streek. In de jaren die daarop volgden vond de zeep z’n weg naar elke gezondheidswinkel in de VS.

Bodylotions » Vloeibare Zeep » Scheergel »
Plantenzeep » Shikakai Zeep » Haarproducten »
Body Balm » Tandpasta »

1

23»

1

23»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!