Onze geschiedenis

Ons verhaal

Ons verhaal - het makkelijker maken om duurzaam te winkelen

Laten we een paar jaar teruggaan, naar 2006. Milieuvriendelijke huishoudelijke producten begonnen steeds populairder te worden, maar het was niet altijd makkelijk om ze te krijgen. Als je geluk had, woonde je op loopafstand van een winkel die een handvol milieuvriendelijke producten verkocht. Maar voor de meeste mensen was dat niet zo. Sommige producten konden rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht, maar dan moest je bij één merk blijven of een klein fortuin uitgeven aan bezorgkosten.

We wilden het makkelijker maken om duurzaam te winkelen, waar je ook woont. En we wilden dat mensen uit allerlei verschillende producten konden kiezen. Dus ontwikkelden we een website. Binnen 18 maanden hadden we ons assortiment uitgebreid tot 1.500 natuurlijke en duurzame producten. Dat klinkt veel, maar we zitten nu op 7.000 items en dat aantal groeit nog. En in de jaren daarna startte Big Green Smile in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Het is altijd ons plan geweest om de beste duurzame merken onder de aandacht te brengen, van bekende namen tot kleine zelfstandigen, om een geweldige klantenservice te bieden en om onze eigen activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want we zijn marktleider in onze sector.

Onze visie is een wereld waarin duurzaam winkelen de norm is. Er is nog een lange weg te gaan, maar als je dit leest, help je mee om die visie werkelijkheid te laten worden. Dankjewel !