Onze geschiedenis

Ons verhaal

Ben & Alasdair

In 2006 was er in Engeland een sproeiverbod (echt waar, het heeft 6 maanden lang niet geregend in Engeland). 

Alasdair, Ben en Nick, de oprichters van BigGreenSmile, wilde samen de mensen helpen om water te besparen. Ze gingen waterbesparende apparaten verkopen. 

De klanten vonden het geweldig! In 2007 raapten ze daarom al hun moed bij elkaar, namen ze ontslag en gingen ze zich volledig op waterbesparing richten. 

 

De jongens begonnen met een TV campagne (zodat iedereen het zou zien) en –je gelooft het niet – ze verkochten 5.000 douchetimers binnen 4 uur! 

Ze verpakten en verstuurden deze douchetimers vanuit een garage in Buckinghamshire… Maar nadat een van de bestelbusje voor de derde keer de oprit van de buren blokkeerde, beseften ze dat ze moesten uitbreiden. Waterbesparende apparaten zijn prachtig, maar de Britse bevolking wilde meer.

Het besef van een groener leven werd groter en groter in Engeland. Veel groene producten kon je toen wel al in de winkel kopen, maar nog niet online. 

Our Story

In 2008 besloot het drietal om de kloof te dichten en brachten ze BigGreenSmile #1 op de markt; 

Om er zeker van te zijn dat ze een uitstekende service konden bieden, werd er een magazijn in Langley opgericht. 

BigGreenSmile groeide snel en na amper 18 maanden hadden ze al 1.500 verschillende artikelen op voorraad. 

Tijdens de volgende twee jaar werd er hard gewerkt om BigGreenSmile nummer 1 te maken als het gaat om het online verkopen van ecologische en natuurlijke huidverzorgings-, schoonmaak- en babyproducten. 

Vegan Beauty

Het gaat niet alleen maar over het aanbod. BigGreenSmile wilt dat iedere klant een grote groene glimlach krijgt als ze bestellen. En dat ze met dezelfde glimlach weer terugkomen. 

Het harde werken werd beloond –de klanten kwamen terug… Elke keer weer. Om deze reden besloot BigGreenSmile om meer online shops op te richten. BigGreenSmile Nederland, Duitsland en Frankrijk traden toe tot de BigGreenSmile familie. 

En hier zijn we – BigGreenSmile Nederland – al sinds december 2012. 

Maar we gaan zeker niet achterover leunen. We hebben nog zoveel dingen in de planning! Kom dus snel terug om onze nieuwe producten en promoties te ontdekken.

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over