(14 producten) Hydrophil

Hydrophil

Hydrophil maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en lichaamsverzorging. Ze staan voor de productie van een duurzaam, eco-vriendelijk, vegan en eerlijk totaalassortiment voor de badkamer.

De duurzame tandenborstels van Hydrophil zijn uniek in hun soort. Het handvat is gemaakt van snelgroeiende Moso-bamboe en is biologisch afbreekbaar. Bij onze bamboeteelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige irrigatie, noch van pesticiden of andere chemicaliën. De borstelharen op biologische basis worden verkregen uit ricinusolie. De olie die uit de plant wordt gewonnen, wordt verwerkt tot bio-nylon en is vrij van BPA en petroleum.

Hydrophil

  • verzorgingsproducten dragen het NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer.
  • gebruikt natuurlijke ingrediënten zoals bamboe, dat groeit zonder kunstmatige irrigatie. Dit helpt in de waterneutrale productie.
  • gecertificeerde natuurlijke kleurstoffen worden gemaakt zonder minerale oliën of andere chemische additieven.
  • producten bevatten geen dierlijke producten en zijn volledig vegan. Hydrophil gaat voor een positieve impact op onze wereld.
  • produceert producten op eerlijke wijze. Eerlijk werk verdient eerlijk loon.
  • schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in verschillende delen van de wereld.
Tandenborstels Mondverzorging Lichaamsverzorging

1

1