(16 producten) Smart

Smart

Smart staat voor duurzaam schoonmaken zonder reinigingsproducten. Het assortiment schoonmaakdoeken, vaatdoeken, theedoeken en afdruipmatten is gemaakt van zachte en zeer absorberende microvezels met trendy Scandinavisch design. Microvezel neemt vet, vuil en stof op zónder schoonmaakmiddel: warm water is voldoende. Dat maakt microvezel tot een verantwoorde keuze. Daarnaast zijn er theedoeken en vaatdoeken van bio-katoen als plantaardig alternatief.

  • Nordic Swan label garandeert het behoud van het effectieve reinigingseffect, wasbeurt na wasbeurt.
  • Smart schoonmaakdoekjes hebben een hoog absorptievermogen en een sterk reinigend vermogen dat ook na talloze wasbeurten behouden blijft. Bovendien zijn de doekjes getest op het vrijgeven van microplastics. Uit deze testen is gebleken dat er geen microvezels of microplastics in het water terechtkomen bij het gebruiken of wassen van je Smart microvezel doekjes. Dit maakt Smart Microfiber producten een eenvoudige en duurzame oplossing om milieuvriendelijk schoon te maken.
  • Smart Microfiber is er trots op partner te zijn van de Swan-campagne Save the world a little bit every day. We kunnen allemaal het milieu helpen door verstandig te kiezen.