(18 producten) Smart

Smart

Met Smart Microfiber schoonmaakdoekjes kan je eenvoudig ecologisch schoonmaken, met respect voor de natuur én met respect voor je huid. De microvezeldoekjes van hoge kwaliteit maken het mogelijk om zonder schoonmaakmiddelen te poetsen. Dat is goed voor de huid en je bespaart een heleboel schoonmaakmiddel. Hierdoor kan je makkelijk minder plastic gebruiken in het huishouden.

De schoonmaakdoekjes van Smart dragen tevens het Nordic Swan label. Dit is een waarborg voor een verantwoorde samenstelling en een verantwoorde productie. De Smart schoonmaakdoekjes hebben een hoog absorptievermogen en een sterk reinigend vermogen dat ook na talloze wasbeurten behouden blijft. Bovendien zijn de doekjes getest op het vrijgeven van microplastics. Uit deze testen is gebleken dat er geen microvezels of microplastics in het water terechtkomen bij het gebruiken of wassen van je Smart microvezel doekjes. Dit maakt Smart Microfiber System producten een eenvoudige en duurzame oplossing om milieuvriendelijk schoon te maken.

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over