(76 producten) Burts Bees

Burt's BeesIn 1984 ontmoette de bijenhouder Burt Shavitz de serveerster Roxanne Quimby elkaar en besloten samen kaarsen te gaan verkopen gemaakt van Burt’s restjes bijenwas. In 1991, introduceren ze de Burt’s Bees Lip Balm, de lippenbalsem die de bestseller wordt van het bedrijf. Door het succes van de lipbalm besluiten ze twee jaar later te focussen op natuurlijke cosmetica producten. Geen van beiden had ooit kunnen voorspellen dat 25 jaar na hun ontmoeting Burt’s Bees een begrip zou zijn in Amerika.

Bij Burt's Bees draait alles om natuurlijke, persoonlijke verzorgingsproducten die milieubewust zijn. Dit allemaal om jouw welzijn te optimaliseren en die van de wereld om je heen. Alle producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van het beste dat de natuur te bieden heeft: bijenwas, plantaardige en essentiële oliën, kruiden, bloemen en mineralen. 

Voor Burt's Bees betekent de term "natuurlijk" maar één ding. Het betekent "geoogst uit de natuur." En dat is wat Burt's Bees is. Ze gebruiken ook alleen maar natuurlijke kleuren die bewezen hebben dat ze veilig en milieubewust zijn. Burt's Bees heeft ook een gespecialiseerde consumentenlijn. Voor vragen kun je gratis bellen naar 0800-72433 (BE) en 0800-0227324 (NL). Bekijk ook de facebookpagina van Burt's Bees hier.

Lippenverzorging » Handen & Voeten » Gezicht- en lichaamsverzorging »
Lichaamsboter & Scrub  » Haarverzorging » Babyverzorging »
Voor Mannen » Geschenkset »

1

23»

1

23»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!