E-Cloth: reinigen met water

(15 producten) E-Cloth

E-ClothDoor de aankoop van enkele doeken voor algemeen gebruik, een glas & polijst doek en een mop-systeem is het mogelijk om het hele huis schoon te maken en het gebruik van agressieve chemicaliën te verminderen met 90%.

De vezels van E-Cloth zijn 1/100ste de breedte van een mensenhaar en geven een streepvrij en schoon resultaat door vuil af te breken en vast te houden. Elk doek heeft een buitengewone 480.000 onderdelen per vierkante centimeter en kan tot 300x gewassen worden.

E-Cloth is winnaar van de Consumer Award by Allergy UK. De doeken worden aanbevolen door NEFF, Miele, Belling, AEG, Hotpoint, Magimix, Baumatic, Smeg, Electrolux, KitchenAid, Homestyle Magazine & BBC Good Food.

Bovendien werken ze samen met Asthma UK, Allergy UK and AllerGuard UK om het bewustzijn te verhogen rond het reinigen met water.

Mop Doek Spons
Overige

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!