Fair Zone | Big Green Smile

(4 producten) Fair Zone

Fair ZoneHet merk FAIR ZONE biedt fairtradeproducten voor huis en tuin die ons op weg helpen naar een plasticvrij huis. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en produceert het merk kwaliteitsproducten in traceerbare productieprocessen samen met fairtradepartners. Zo wordt bijvoorbeeld een extra prijs betaald voor ingrediënten die afkomstig zijn uit arme regio's van de wereld. Dit wordt gebruikt om de levens- en arbeidsomstandigheden van de plaatselijke producenten, plantagearbeiders en kleine boeren en hun gezinnen te verbeteren. FAIR ZONE staat voor een eerlijke behandeling van al wie bij het productieproces betrokken is.

FAIR Zone zet zich persoonlijk in voor humane arbeidsomstandigheden, ecologisch duurzame bedrijfspraktijken en het consequent afzien van dierproeven en kinderarbeid.

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!