(31 producten) Method

MethodGeen ammonia maar het aroma van fruit of bloemen. Geen chemische, giftige cocktails maar ingrediënten van planten. En bovendien mogen de producten van Method worden gezien. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

Reinigingsmiddelen

Deze schoonmaakmiddelen gebruiken krachtige formules met natuurlijk afgeleid oppervlakte-actieve stoffen die werken door het vuil te ontbinden en te verwijderen. Hun team van groene chef-koks zorgt ervoor dat hun producten niet alleen innovatief zijn, maar ook zeer effectief.

Veilig

Hun team van groene chefs kijkt ook streng toe dat elk ingrediënt dat ze gebruiken 100% veilig is. Daarom is de gehele productlijn mens- en diervriendelijk.

Groen

Hun uitdaging is om ervoor te zorgen dat elk product dat ze in de wereld sturen een kleine agent van verandering is. Ze gebruiken veilige en duurzame materialen. Ook hun flessen zijn 100% gerecycled plastic.

Wil je meer weten over Method, bekijk hun website - www.methodhome.nl en www.methodhome.be 

Method Allesreiniger Method Badkamer Speciality
Method Handzeep Method Afwasmiddel

1

1

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!