Naif | Big Green Smile

(38 producten) Naif

Naïf maakt verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het assortiment bevat onder meer plasticvrije babydoekjes, badproducten voor baby’s en kinderen, natuurlijke zonnebrand voor het hele gezin en heerlijke doucheschuim en verzorgingsproducten voor volwassenen.

De natuurlijke verzorging van Naif bevat alles wat de gevoelige huid en de babyhuid nodig heeft. Geen harde chemicaliën, maar natuurlijke en plantaardige ingrediënten. De producten van Naïf zijn volledig vegan en niet getest op dieren.

NAÏF werd opgericht in 2013 door 2 jonge vaders. Toen Jochem en Sjoerd in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: natuurlijke verzorging voor Baby & kids, met alleen ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft. Omdat ook volwassenen vaak de Naïf producten gebruikten, kwam er al snel een reeks verzorgingsproducten voor volwassenen bij. 

Baby » Gezicht »  Body »
Zonnebrand Set »

1

2»
NAÏF Dagcrème
(2)
€ 22,95 KOPEN
NAÏF Shampoo
(2)
€ 9,95 KOPEN

1

2»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!