Logona NatuurCosmetica

(67 producten) Logona

logonaSinds 1978 maakt Logona kwalitatieve NatuurCosmetica voor het hele gezin. Ze hebben reeds 35 jaar ervaring op het gebied van natuurcosmetica en research. Hun doel is om hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten te maken die een minimale impact hebben op de aarde en haar natuurlijke bronnen.

Logona's kwaliteitscriteria op een rijtje:

  • Alle Logona-producten voldoen geheel aan de strenge eisen van de BDIH.
  • Waar mogelijk worden plantenextracten en oliën uit biologisch geteelde of in het wild geplukte planten gebruikt voor Logona Natuurcosmetica.
  • Logona gebruikt uitsluitend natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Paraffine en andere petrochemische derivaten, siliconen of geëthoxyleerde grondstoffen (PEG-verbindingen) komen er niet in.
  • Logona Natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of aroma’s. De geur wordt uitsluitend verbeterd met puur natuurlijke etherische oliën.
  • Natuurlijke conserveermiddelen al(=etherische oliën) worden gebruikt om de microbiologische veiligheid van de producten te garanderen. Alleen als het absoluut noodzakelijk is en in uitzonderlijke gevallen worden bepaalde conserveermiddelen voor voedingsmiddelen gebruikt, en die voldoen allemaal aan de BDIH-criteria.
  • Alle producten worden uitvoerig getest om een optimale huidverdraagzaamheid en werking te garanderen. Logona test uitsluitend op vrijwillige testpersonen onder dermatologisch toezicht.
  • Logona producten en de ingrediënten worden niet op dieren getest. 
  • Logona gebruikt beslist geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze allergeen kunnen zijn.
  • Alle producten van Logona Natuurcosmetica zijn ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Logona product categorieën

Logona Haar Logona Haarkleuring
Logona Gezicht Logona Make-up
Logona Tanden Logona Man  

1

2»

1

2»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!