Palmolievrij

(359 producten) Palmolievrij

Palmolievrij

Palmolie wordt gebruikt in duizenden producten die overal in huis te vinden zijn, van babyverzorgingsproducten tot reinigingsproducten en persoonlijke verzorging- en schoonheidsproducten. Veel van de palmolie die in deze producten wordt gebruikt, is afkomstig van niet-duurzame bronnen en resulteert in het strippen van land om plaats te maken voor nieuwe plantages. Ontbossing van land om plaats te maken voor palmplantages ontneemt het land zijn biodiversiteit en brengt verschillende soorten wilde dieren in gevaar, waaronder de Sumatraanse tijger en orang-oetan.

Palmolie uit duurzame bronnen is beschikbaar, maar als je er de voorkeur aan geeft om palmolie te vermijden, dan kan je hier een selectie van producten bekijken die volledig palmolievrij zijn.

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!