(138 producten) Attitude

Attitude is een jong Canadees bedrijf dat een breed assortiment aan natuurlijke producten aanbiedt, gaande van ecologische schoonmaakmiddelen tot natuurlijke verzorging voor het hele gezin, inclusief onze trouwe viervoeters.

Vele ouders vertrouwen op het natuurlijke wasmiddel voor baby’s en de Attitude plasticvrije babydoekjes. De billen doekjes zijn  parfumvrij en 100% biologisch afbreekbaar. Alle Attitude wasmiddelen en wasverzachters zijn dermatologisch getest en zacht voor de huid en de planeet. Attitude wasproducten bevatten geen synthetische parfums, zijn duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Elk Attitude product is gemaakt om te doen wat het beloofd, met de gezondheid van ons gezin en de impact op het milieu in gedachten. Om hoge ecologische standaarden te garanderen, volgt Attitude de criteria van gerenommeerde certificeringen zoals ECOLOGO en EWG, bovendien zijn alle producten 100% vegan.

 In de afgelopen jaren heeft Attitude meerdere plasticvrije producten op de markt gebracht, zoals de Attitude plasticvrije zonnebrand sticks en plasticvrije deodorant, en het assortiment uitgebreid met refills. Single-use plastic verminderen is de kern van hun mindset voor alle komende projecten. Attitude wil verantwoord consumeren bewust promoten.

Bad en Douche » Deodorant » Haarverzorging » Handzeep »
Schoonmaak » Wasproducten» Vaatwas»
Baby en Kids » Zonnebrand» Luchtreinigers»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over