Attitude

(90 producten) Attitude

Attitude, gevestigd in Montreal, is een ontwikkelaar, fabrikant en marketeer van milieuvriendelijke producten. Het bevorderen van verantwoorde consumptie door het aanbieden van hoogwaardige producten die een minimale impact hebben op onze gezondheid en het milieu. Het Attitude-assortiment omvat huishoudelijke en lichaamsverzorgingsproducten voor volwassenen en kinderen.

Attitude startte als een zeer klein team dat in december 2005 begon met de ontwikkeling van oppervlaktereinigers. Hun milieuvriendelijke reinigings- en lichaamsverzorgingsassortiment is sindsdien gestaag gegroeid en is nu verkrijgbaar in 20 landen.

Alle Attitude producten zijn gecertificeerd door de onafhankelijke organisatie EcoLogo. EcoLogo is in 1988 ontwikkeld door de Canadese overheid. Deze onafhankelijke certificering is de meest geloofwaardige en gerespecteerde in Noord-Amerika en wordt wereldwijd erkend.

Bad en Douche » Haarverzorging » Handverzorging »
Schoonmaak » Wasproducten» Vaatwas»
Baby en Kids » Zonnebescherming» Luchtreinigers»

1

23»

1

23»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!