Natracare: de natuurlijke maandverband en tampons

(19 producten) Natracare

  • NatracareHet nationale netwerk televisieprogramma, World in Action, gescreend op tv in Groot-Brittannië in 1989, vestigde de aandacht op het effect van dioxine vervuiling en de rol die het speelde in sanitaire bescherming productie.
    Dit was zo schokkend voor sommige vrouwen, dat ze ervoor kozen om chloor gebleekt maandverband en tampon te boycotten en om verandering te eisen.
    Als gevolg daarvan ontwikkelde Natracare het natuurlijke maandverband en tampon, gecertificeerd biologisch en van 100% katoen. Deze producten zijn vandaag de dag beschikbaar over de hele wereld.
  • De producten zijn volledig chloorvrije, natuurlijke cellulose materialen afkomstig van ecologisch - beheerde bossen en zijn meer dan 95% biologisch afbreekbaar en composteerbaar.
  • Natracare staat voor meer dan alleen natuurlijke producten. Natracare is toegewijd aan het aanbieden van biologische en natuurlijke producten voor persoonlijke gezondheidszorg die een zachte voetafdruk achter te laten op de aarde. Ze hebben babyverzorgings producten en alles voor de vrouwelijke hygiëne in hun assortiment.
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!