(72 producten) Ecover

EcoverDoeltreffend dankzij de kracht van de natuur!

Wanneer je de vaat doet, het huis poetst of een proper setje kleren aantrekt, dan kom je vaak in contact met een heleboel schadelijke stoffen. Sommige van deze schadelijke stoffen worden toegevoegd om effecten te bekomen die volkomen overbodig zijn. Zo zegt schuim niets over de doeltreffendheid van het afwasmiddel, maar wordt het doorgaans veroorzaakt door petrochemische schuimversterkers. Optische witmakers in wasmiddelen zijn door de natuur niet afbreekbaar en blijven op je huid liggen. Kortom: op heel veel verschillende momenten komen jij en je gezin dagelijks in contact met een heuse chemische cocktail, een onnodig risico dat ook het milieu niet ongemoeid laat.

Bij Ecover neemt men liever geen risico’s en bannen ze onnodige schadelijke stoffen uit hun producten. Verder kiest men bij Ecover zoveel mogelijk voor plantaardige en minerale ingrediënten voor alle producten. Zo maken ze in hun parfums bijvoorbeeld gebruik van essentiële oliën van onder meer lavendel en sinaasappelschil. Ook voor verpakkingen haalt Ecover inspiratie uit de natuur. In 2011 bracht de fabrikant als eerste ter wereld een 100% plantaardige fles op de markt bracht, gemaakt van suikerriet. Meer nog: duurzaamheid staat in het hele productieproces centraal.

Dat duurzame producten eveneens doeltreffend kunnen zijn, daar zijn de krachtpatsers van Ecover het bewijs van. Na jaren van onderzoek en een beetje slimme wetenschap zijn ze er bij Ecover in geslaagd om een volledig natuurlijke oppervlakte-actieve stof te ontwikkelen: de Eco-Surfactant. En het onderzoek naar gezonde en duurzame alternatieven gaat elke dag verder! Als wereldwijd de grootste producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen, draagt Ecover met een heel assortiment aan doeltreffende huishoudproducten zorg voor jou, je gezin en het milieu. Lees meer over Ecover op www.ecover.com 

Ecover Afwas Ecover Was Ecover Huishouden
Ecover Handzeep Ecover Zero Refill 5 liter
Refill 15 liter

1

2»

1

2»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!