Puur natuur, net als jij

Weleda Puur Natuur

Maak hier kennis met Weleda. 

Weleda bestaat al bijna 100 jaar. Sinds de oprichting staat de zorg voor mens en natuur centraal. Het bepaalt wie ze zijn en wat ze doen.

Weleda heeft producten voor het hele gezin, van top tot teen. De 100% natuurlijke producten van Weleda zijn zacht voor de huid en geschikt voor elk huidtype. Het lichaam herkent de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die in de producten zitten als eigen. Zo ondersteunen en versterken de producten de natuurlijke processen in de huid.

Alle producten van Weleda worden dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut. Een goed verzorgingsproduct is niet alleen zacht voor de huid, maar zorgt er ook voor dat het de natuurlijke processen in de huid ondersteunt daar waar het nodig is. Daarom worden alle Weleda producten op werkzaamheidsparameters zoals hydratatie, gladheid of huidelasticiteit getest.

Het Natrue keurmerk

Bij Weleda zien ze het als hun missie om de natuur bij ons terug te brengen. Ze gebruiken dan ook uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat je dit niet alleen kunt claimen, maar het ook moet kunnen bewijzen, gebruiken ze het NATRUE kwaliteitslabel: dit is het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Zo bieden ze jou de garantie dat de producten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevatten.

Weleda: 100 % natuurlijke ingrediënten

De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Onder andere de volgende natuurlijke ingrediënten worden in de producten gebruikt:

  • Pure plantaardige oliën: bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid voeden, soepel houden en beschermen.
  • Krachtige plantenextracten: ieder plantenextract heeft zijn eigen waardevolle en unieke werking.  Neem bijvoorbeeld het extract van driekleurig viooltje wat gebruikt wordt voor Skin Food. Deze zorgt voor een vocht inbrengende en beschermende invloed van de huid. Wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van een droge of gevoelige huid.
  • Natuurlijke etherische oliën: geven een unieke geur en dienen direct voor een lange houdbaarheid van het product. Dankzij natuurlijke etherische oliën worden er geen synthetische conserveermiddelen gebruikt.

 

Deze producten vind je misschien ook interessant

Weleda Skin FoodWeleda CalendulaWeleda Granaatappel

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over