Ondersteun je weerstand | BigGreenSmile.nl

Ondersteun je weerstand met Duindoorn

Duindoorn Elixer vitaliseert en verhoogt de weerstand dankzij de uitzonderlijk grote hoeveelheid vitamine C.

Gezond en gevarieerd te eten, regelmatig bewegen en voldoende slapen doen veel om je immuunsysteem op peil te houden. Als aanvulling hierop, kan vitamine c een handje helpen.
Vitamine c is een wateroplosbare vitamine en een belangrijke antioxidant. Deze vitamine zorgt voor een goede weerstand en is daarnaast betrokken bij veel processen in het lichaam. 

Duindoornbessen bevatten een uitzonderlijk grote hoeveelheid vitamine c.

Oorspronkelijk komt Duindoorn uit Centraal-Azië, maar inmiddels heeft de plant zich verspreid tot in de alpen en zelfs tot de kusten van de Noord- en Oostzee. De rijpe bessen van deze wilde plant leveren een vitaminerijk sap op.

De bessen voor de Elixer van Weleda komen uit Toscane. Daar wordt de plant op een duurzame manier geteeld. Elk jaar wordt er 200 ton bessen geoogst, hiervan kan 100 ton vers sap geperst worden.

De duindoornplant is een toonbeeld van vitaliteit en levenskracht. Hij groeit in schrale, bijna vijandige, poreuze grond waarvan hij niets vraagt. Wat de plant echter wel broodnodig heeft is zonlicht. De oranjerode, felgekleurde bessen absorberen elke zonnestraal en nemen daardoor kracht op, die wordt omgezet in waardevolle vitamines. Dat zorgt ervoor dat de vruchten boordevol energie zitten die het menselijke lichaam zowel van binnen als van buiten versterkt.

 

 

Duindoorn Elixer

 

Weleda Duindoorn Elixer

 

Vitaliseert en ondersteunt de natuurlijke weerstand

Bij extra lichamelijke inspanning en in koude, lichtarme perioden van het jaar

Als dagelijkse aanvulling op de voeding of als kuur

Ingrediënten uit biologische teelt

KOOP HIER

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!