Stappenplan gezichtsverzorging | Weleda | BigGreenSmile.nl

Stappenplan gezichtsverzorging

Weleda gezichtsverzorging


In slechts 2 stappen naar een gezonde stralende huid

We willen allemaal wel zo’n prachtige, stralende huid. Met deze stappen creëer je met de 100% natuurlijke producten van Weleda een mooie huid.

Stap 1: Reinig je gezicht ’s ochtends en ’s avonds

Een goede reiniging van de gezichtshuid is ontzettend belangrijk. Niet alleen verdwijnt dan alle onzuiverheid van de huid, maar je bereid je huid ook voor op een goede opname van de producten die je bij stap 2 gaat aanbrengen. De gezichtsreinigingsproducten van Weleda zijn heel mild en kunnen afwisselend gebruikt worden. Afhankelijk van jouw huidtype, kies je de reiniger die het best bij je past.

Ontdek hier de reinigingsproducten van Weleda:

Weleda gezichtsreiniging

Stap 2: Verzorg

Nu je gezicht helemaal schoon is, is je huid klaar om de verzorgingsproducten het best op te nemen. Begin met een serum, bijvoorbeeld het Granaatappel Verstevigend Serum, om je huid extra te hydrateren. Een serum dringt dieper door in de huid en je geeft hiermee je huid een echte energieboost. Na het serum verzorg je je gezicht met een gezichtscrème of een dag- of nachtcrème.

Een gezichtscrème is een product dat je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken. In een gezichtscrème, zoals Weleda’s Wilde Rozen Gezichtscrème Light, zitten minder vetten en dit product is dan ook zeer geschikt wanneer je een gemengde huid hebt. In een dag- en nachtcrème zitten meer vetten en lipiden die de drogere huid extra voeden, waarbij een nachtcrème helpt de huid tijdens de nacht te herstellen en regenereren.

Gebruik je liever een olie? Weleda’s Verstevigende Gezichtsolie is een echte booster voor je huid. De 8 biologische plantenoliën hebben allemaal hun eigen werking die zorgen dat je huid gehydrateerd en gevoed wordt en zacht en stevig aanvoelt.

Vergeet niet om ook de gevoelige huid rondom je ogen te verzorgen. Weleda oogcrèmes, bijvoorbeeld Granaatappel Verstevigende Oogcrème zijn zacht voor de huid en bestrijden lijntjes en donkere kringen.

Bekijk hier het volledige gezichtsverzorgingsassortiment van Weleda en vind het product dat bij je past.

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!