Onze missie

Missie Big Green Smile

Onze visie is een wereld waarin duurzaam winkelen de norm is. Een wereld waarin mensen de producten kunnen kopen die ze willen zonder zich zorgen te maken over de planeet. Waar elke shampoo wreedheidvrij is. Waar giftige ingrediënten tot het verleden behoren, plastic voor eenmalig gebruik een verre herinnering is en alle energie schoon en groen is.

Hier bij Big Green Smile werken we aan het creëren van alvast een klein hoekje van die wereld.

Onze missie is om de beste duurzame, natuurlijke merken van over de hele wereld te laten zien. Dat betekent dat we heel kieskeurig zijn als het gaat om met wie we samenwerken. We hebben een strikte gedragscode voor leveranciers en een zeer lange lijst van verboden ingrediënten. Kortom, wij doen ons huiswerk, zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

Niemand is perfect, en wij al helemaal niet. Maar we doen ons uiterste best om meer te doen. We zijn altijd op zoek naar manieren om elke hoek van ons bedrijf te verbeteren en ook om verandering in onze hele toeleveringsketen te stimuleren, zodat we allemaal een positieve sociale, economische en milieu-impact hebben. Onze verpakkingen zijn bijvoorbeeld al 100% biologisch afbreekbaar en onze logistieke activiteiten moeten eind 2024 100% plasticvrij zijn. We zijn ook goed op weg om onze directe uitstoot tegen 2030 tot nul te reduceren.

Eén douchegel of keukenspray zal de wereld niet veranderen. Maar honderdduizenden klanten in heel Europa die elke dag duurzaam winkelen... Dat kan, en zal, een behoorlijk grote impact maken.

Dus bedankt voor je bezoek. Samen kunnen we dingen beter maken.