Verlanglijstje en Favoriete producten

Verlanglijstje

Om je het winkelen gemakkelijk te maken, kan je een verlanglijst maken met je favoriete producten. Wil je je familie en vrienden inspiratie geven om een duurzaam cadeau voor je te kopen, dan kan je dit verlanglijstje eenvoudigweg delen met hen.

 

wishlistVerlanglijstje

Je verlanglijst kan je heel gemakkelijk opstellen. Je hoeft alleen maar een account aan te maken zodat we deze informatie voor je kunnen bewaren. Selecteer vervolgens het cadeau pictogram op de pagina van het product dat je wil toevoegen aan je lijst (je vindt het pictogram onder de knop kopen).

Log in op je account, ga naar je verlanglijstje (dat vindt je op de pagina 'Mijn lijst') en klik op 'delen'. We geven je dan een speciale link om te delen met je vrienden en familie, zodat ze kunnen kopen wat jij leuk vindt.

 

favouriteFavoriete producten

Met deze lijst kan je winkelen nu nog efficiënter maken.

Maak een account aan zodat we deze informatie kunnen opslaan. Op basis van je aankopen nemen we automatisch producten op in je favorietenlijst, die je kunt bewerken en aanvullen.

Om items toe te voegen of te verwijderen uit je favorieten, klik je gewoon op het hartje (onder de koopknop) op eender welke productpagina.