(94 producten) De Traay

De Traay is een bijzonder bedrijf met bijzondere producten. Ze combineren haar ambachtelijke imkerij met moderne honingverwerking wat resulteert in een prachtig assortiment van o.a. persoonlijke verzorging. Of het nu gaat om een lindehoning met een zweem van munt, een frisse acaciahoning of een lavendelhoning uit de Provence.

De Traay hanteert strenge eisen ten aanzien van haar leveranciers en de kwaliteit van de geleverde grondstoffen. De Traay werkt samen met imkers die rekening houden met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. De Traay heeft in samenwerking met de Skal de EKO richtlijnen voor honing opgesteld. Verder werken ze volgens de officiële HACCP-richtlijnen (een garantiesysteem waarmee o.a. de voedselveiligheid gegarandeerd wordt) en is BRC op het hoogste niveau  gecertificeerd.

De Traay producten zijn natuurlijk en heerlijk!

Bad en Douche Voor het lichaam Voor het haar
Handzeep Baby en Kind Voor het gezicht
Zeep Geschenkverpakking

1

23»

1

23»
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Lees er meer over
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op BigGreenSmile!